Ruud Krijgsman

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruud Krijgsman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruud Krijgsman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kwam van de Mulo in de 3e klas van het Lourens Coster Lyceum.

  Kwam van de Mulo in de 3e klas van het Lourens Coster Lyceum. Van deze klas kan ik mij niet zo veel herinneren. Klas 4 was een hele leuke klas. Helaas was het ook mijn laatste klas op die school. Heb het Lourens Coster Lyceum vanwege privé omstandigheden niet afgemaakt. Fijne herinneringen aan de sportleraren en vooral het schoolvoetbal. Hoogtepunt was het kampioenschap van Haarlem in 1960 (zie foto).

  Lourens Costerlyceum, 1959

  Favoriete vak was sport; herinner mij nog de sportleraren Marsman en De Groot (Douwe); vooral de jaren in de 3e en 4e klas waren prettig;herinner mij Ton van Lieshout, Rob Warmerdam, Ad Maül, Paul van Egmond (nog steeds mijn vriend), Bep Cop; favoriete l

  Favoriete vak was sport; herinner mij nog de sportleraren Marsman en De Groot (Douwe); vooral de jaren in de 3e en 4e klas waren prettig;herinner mij Ton van Lieshout, Rob Warmerdam, Ad Maül, Paul van Egmond (nog steeds mijn vriend), Bep Cop; favoriete leraar: klinkt misschien raar: dhr. Koerts.

  A.H.Gerhardschool voor MULO..., 1955

  De fijne herinneringen aan de Prins Hendrik school waren de sportlessen en het schoolvoetbal.

  De fijne herinneringen aan de Prins Hendrik school waren de sportlessen en het schoolvoetbal. Heb via de zwemlessen in schooltijd mijn 1e diploma gehaald. Kon altijd goed opschieten met de sportleraren en sportlerares. In 1949 zat ik bij juffrouw Swart in klas 1. Zat toen samen in de klas met later mijn vrouw Gerda Meijer. Juffrouw Swart was een lieverd. Zij kon altijd goed gezichten onthouden. Weet nog goed dat Gerda en ik met kinderwagen (onze dochter)in 1964 juffrouw Swart tegen kwamen bij de school. Zij herkende ons. Haar verbaasde gezicht zie ik nog steeds voor me. Wat een bijzonder fijne vrouw. Klas 2 5 en 6 waren minder prettig. Geen prettige herinneringen aan juffrouw Salamons (?) en meneer De Snayer. Nu besef ik dat het aan mij lag, maar toen.....pfff!

  Prins Hendrikschool, 1949