Ontdek PLUS

Ruth deWolf

Kent 0 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ruth deWolf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruth deWolf heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet nier zo heel veel meer van deze school.

  Weet nier zo heel veel meer van deze school. Ik zat bij mevrouw Romijn,voor zover ik mij kan herinneren. Ik weet wel dat ik met kinderen uit de buurt (veenenlaan) naar school liep, over 2 bruggen en langs de voliëre. Later liep ook mijn zusje mee. Tegenover het schooltje lag volgens mij het consultatiebureau, waar we met de hele klas heen moesten om onze prikken te halen....goed voor een lange tijd angst voor naalden. Boven de school was het politiebureau. En de scherpste herinnering is de geur van urine die altijd in de Wisselstraat hing..bah.

  Kleuterschool, 1958

  Sta al ingeschreven bij de L.

  Sta al ingeschreven bij de L.E.A.O., maar ook hier nog even mijn profiel. Ik vond het echt een crime om naar deze school te gaan. Erg streng en veel dingen waar ik mij niet mee kon verenigen....maar ja net 6 weken in Eemnes en men wist al wat goed voor mij was. Ik heb de 2 jarige opleiding gedaan en beide diploma's gehaald, ondanks dat mij werd aangeraden maar te gaan werken. Was erg rebels en kon niet uitstaan dat met kookles uit je bordje werd gelepeld en dat je het dan zelf mocht opeten..bah. Leuke lessen waren bij meneer van Deurne en Juf Kras, vooral als ze wat woorden papiamento sprak. Kan iemand haar nog herinneren?? Ze kwam van de Antillen of Suriname. Zat in de klas met Ans ter Braake, Tinie Blaauwendraat, Tineke Mol en Karin van Aken. En met wie nog meer??? Jullie kende mij als Ruth Dijkshoorn

  St.Lidwina Huishoudschool, 1966

  Dhr.

  Dhr. Dekker was mijn grootste nachtmerrie. Ik zat in de klas met o.a. Mia van Vulpen, Teuny Malestein, Emgré van Halteren, Gerda van Gulden, Laura Severijnse. Dit zijn allemaal namen die ik ook in mijn poezie-album heb staan. Ook in het poezie-album staat zo'n geweldige schildering van meester v.d. Berkt.

  Van Goorschool, 1963