Ontdek PLUS

Rudolf Robert(Rudie) Bruin

Kent 2 personen

WIDOW , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rudolf Robert(Rudie) Bruin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rudolf Robert(Rudie) Bruin heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo alemaal! Ik ga het toch maar eens proberen, waar zijn ze allemaal gebleven.

  Hallo alemaal! Ik ga het toch maar eens proberen, waar zijn ze allemaal gebleven. Robbie Selemijer,Roobie Detemijer,Piet Visser,Jaap Catshoek,Jan van Dijk,Toosje Sikking,Loesje Gredanus,Gerda Feddema,Gerda la Faie,Marjane Kraai,Ansje Dooting,Loes Karsten,Rudie Mater,Fredie Leibrands,Appie Beest,Nikkie Roeg De bouwmanschool (bestaat)? dit jaar 105 jaar! ( 1904-2009) Dus dit is wel een mijpaal! Liefhebbers voor een reunie?

  boumanschool, 1944

  Hallo allemaal! Mag ik me even voordtellen, mijn naam is Rudolf Robert( Rudie) Bruin.

  Hallo allemaal! Mag ik me even voordtellen, mijn naam is Rudolf Robert( Rudie) Bruin. Ik ben geboren op 10 juli 1938. Het eerste jaar op school 1944 was niet al te best en ben dan ook blijven zitten zoals dat heet. Het tweede jaar ging al wat beter. Juffrouw Godron had er goed de wind onder, haar handjes zaten nogal los soms was dat ook wel nodig.namen die ik me nog herinner zijn: Jan van Dijk, Rudy marter, Appie Beest,Piet Visser, Gerrit Misset, Robbie Detemijer,Jaap Catshoek,Freddie Fontein,Loes Karsten,Loesje Gredanus, Marjane Kraai,Zora Ahmed,Toosje Sikking, Nickie Roeg,Ansje Doting,Jopie Penning, Gerda Feddema, Gerda la Faye,Robbie Selemeijer. Na vier voor mij moeilijke jaren kregen wij een meester voor de klas en wel meester Bijleveld. Dat zijn jaren die ik mij goed kan herinneren. Groetjes Rudie. Wordt vervolgt!!!

  boumanschool, 1944

  Hallo allemaal! Van het laatste oorlogsjaar.

  Hallo allemaal! Van het laatste oorlogsjaar

  boumanschool, 1944