Ontdek PLUS

Ruby-Ann Bekkers

Kent 0 personen

NA
Woont in Playa Blanca

  Bekijk het volledige profiel van Ruby-Ann Bekkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ruby-Ann Bekkers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meneer Moraal met z'n stropdassen die zo groot waren dat ze op servetten leken, Billy chanteren zodat hij iemand naar de Aldi stuurde voor wat lekkers, en dan een lekkere kop thee erbij.

  Meneer Moraal met z'n stropdassen die zo groot waren dat ze op servetten leken, Billy chanteren zodat hij iemand naar de Aldi stuurde voor wat lekkers, en dan een lekkere kop thee erbij. Inhaallessen bij Dhr. Hofman, met thee en een lekker gezellig gesprek.

  Prins Willem-Alexanderschool, 1980

  Na 1 jaar de kleuterklas van de Hunnehoek bezocht te hebben, ben ik in '74 bij juf Guusje Raats in de eerste klas terecht gekomen.

  Na 1 jaar de kleuterklas van de Hunnehoek bezocht te hebben, ben ik in '74 bij juf Guusje Raats in de eerste klas terecht gekomen. ¨T mooiste was dat we een konijn in de klas hadden. Ook in de tweede klas bij jufrouw Ellie hadden we een konijn 'Keesje' genaamd. Maar toen Keesje jonkies kreeg hebben we haar toch maar omgedoopt tot Geesje.

  Wigwam/Totempaal, 1974