Ontdek PLUS

Roy van Manen

Kent 6 personen

MARRIED
Woont in Leersum

  Bekijk het volledige profiel van Roy van Manen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roy van Manen heeft 1 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1e klas Lancee (noemde me altijd Roy Pieter omdat er nog een Roy in de klas zat), 3e klas van 't Woudt.

  1e klas Lancee (noemde me altijd Roy Pieter omdat er nog een Roy in de klas zat), 3e klas van 't Woudt. Geweldige leraar. Blokfluit en judolessen. In 1970 ben ik verhuisd naar Dodewaard.

  Maliebaanschool, 1965

  Opgegroeid in Utrecht, naar kleine dorpje verhuisd.

  Opgegroeid in Utrecht, naar kleine dorpje verhuisd. In de pauze moesten jongens en meisjes apart spelen. In de klas van meester Valkenburg kregen we les in marcheren. Snapte ik helemaal niks van. Later bij meester Jan veel lol gehad. Deze strenge bovenmeester bleek prive een hele aardige vent te zijn, waar ik menig partijtje tegen geschaakt heb (meestal verloren...).

  Chr Nat De Hien, 1970

  Elke dag op de fiets uit Dodewaard met Henri Witte, Frans Tromp en Stoffel Geurts.

  Elke dag op de fiets uit Dodewaard met Henri Witte, Frans Tromp en Stoffel Geurts. Vooral de eerste paar jaar had de concierge (Frans) een makkie. Ik heb wat afgeveegd.... Vooral de wiskundelessen van meneer Fransen (dacht ik) waren gezellig. Tja, je bent een nerd of niet. Maar gelukkig ben ik er later redelijk overheen gegroeid. Veel aanvaringen gehad met de linkse club leraren (zoals van Dorsten). Mijn vader was ondernemer en geld verdienen dat was in die tijd not done.

  Heldring College, 1971