Ontdek PLUS

Roy Dijkstra

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roy Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roy Dijkstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  MTS-E versneld gedaan.

  MTS-E versneld gedaan. In 1993 nog stage gelopen op Sibrandus. Klasgenoten: Mark Blauwiekel, Bennie Luinge, Dennis Vos, Adri Groeneveld, Wiebe, Herman Dullink. Ook prettige herinneringen van Albert van Gessel, Koos Koster en andere leraren. Leuke uitstapjes naar de Harz en Belgie.

  Sibrandus Stratingh MTS, 1987

  Uiteraard de heer Scholten, Bien de Wit, Juf Dusseljee.

  Uiteraard de heer Scholten, Bien de Wit, Juf Dusseljee. Meneer Meek als exentriek hoofd van de school. En een knus gezellige school daar aan de Diamantlaan. Leuk Ineke dat je er nu ook op de lijst staat. Groetjes van Roy. O ja een berichtje kan altijd. Bv naar Roy en Dijkstra gescheiden door een onderliggend streepje dan een krulletje en doe daar maar iets met heet en meel achteraan.

  Henriette Roland Holstschool, 1971

  Prachtig gebouw daar aan de Grote Kruisstraat met als conrector de heer Huttinga.

  Prachtig gebouw daar aan de Grote Kruisstraat met als conrector de heer Huttinga. Ook de noodgebouwen aan het spoor hadden iets bijzonder. Hoi Judith leuk dat je er op staat. O ja een berichtje kan altijd. Bv naar Roy en Dijkstra gescheiden door een onderliggend streepje dan een krulletje en doe daar maar iets met heet en meel achteraan.

  RSG Kamerlingh Onnes, 1977