Ontdek PLUS

Rosetta van der Kroft

Kent 0 personen

In een relatie , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rosetta van der Kroft en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rosetta van der Kroft heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De verhuizing van de fred.

  De verhuizing van de fred. Roeskestraat naar de Wibautstraat, waardoor alles wel een stuk onpersoonlijker werd.

  HvA afdeling PABO, 1993

  leraren uit die tijd:Chris de Vries(wie kent hem niet?),Visser,vanDijk,Haase,Balvers, Zuiver,Jo Blom,Bos.

  leraren uit die tijd:Chris de Vries(wie kent hem niet?),Visser,vanDijk,Haase,Balvers, Zuiver,Jo Blom,Bos.Spinoza was zo gezellig dat ik er maar liefst 7 jaar op heb gezeten! Herinnering: Natuurlijk Berlijn waar ik twee keer heen ben geweest.

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1986

  De namen van m'n klasgenootjes kan ik me voor het grootste deel nog wel herinneren.

  De namen van m'n klasgenootjes kan ik me voor het grootste deel nog wel herinneren.De schoolkampen naar de lage vuursche waarbij we vaak met regen aankwamen,staan me ook nog bij.Leraren uit die tijd waren juf Ina Vrees en juf Anne Bruinsma bij wie ik drie jaar in de klas heb gezeten.

  De Kring, 1978