Ontdek PLUS

Roos-Lie Woei

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roos-Lie Woei en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roos-Lie Woei heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik denk toen ik een jaartje of 8 was liep ik altijd met mijn beste maatje Anthony van der Zwan over de Bezuidenhoutseweg langs de groenteboer naar school toe (ff een worteltje bietsuh).

  Ik denk toen ik een jaartje of 8 was liep ik altijd met mijn beste maatje Anthony van der Zwan over de Bezuidenhoutseweg langs de groenteboer naar school toe (ff een worteltje bietsuh). De meest traumatische ervaring die ik van de Rooseboom heb overgehouden, is die aziatische schooltandarts! (Ik weet zijn naam niet meer). Hij heeft TE vroeg een kies bij mij eruit getrokken, en ben tot de dag van vandaag heel angstig voor de tandarts (je kent t wel: I-podje op, trillende handen, snelle ademhaling en tranende ogen). Gelukkig was er verder niets mis met de school.

  de Rooseboom, 1985

  De brugklas was wel geinig, we mochten volgens mij gaan zwemmen in het Polderbad omdat er een sportschool was afgebrand.

  De brugklas was wel geinig, we mochten volgens mij gaan zwemmen in het Polderbad omdat er een sportschool was afgebrand...Het geluk dat er bij de andere scholen voor onze klas geen plek over was... Jos van Eck was onze gymleraar: hij kon ons goed laten trainen Meester Werleman van "Nederlands" was een gezellige leraar met veel humor. Hij kon t nooit laten om met Mevrouw Spitsbaard de flirten... Zij was goed met Wiskunde, maar had denk ik moeite met Nederlands, haha! Meneer Horstink had altijd een apart accent wat altijd weer grappig was

  Prins Bernard Mavo, 1993