Ronald van Noorden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald van Noorden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald van Noorden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik studeerde Chinees en Engels.

  Ik studeerde Chinees en Engels. Ben bijna alle chinese tekens en woordjes vergeten. (Ni mang ma?) Wie helpt mijn geheugen op gang. Ik weet bijna geen namen meer van klasgenoten. Wie kent mij nog? Ik vrees dat ik de minst gemotiveerde leerling was. Heb ook maar een blauwe maandag op deze school gezeten. Het Maastrichtse uitgaansleven was kennelijk te gezellig. Wie is er uiteindelijk in China beland? Wie gaat de nieuwe revolutie aanvoeren op het plein van de Hemelse Vrede?

  Opleiding Tolk-vertaler, 1989

  Dankzij de bijdrage van René Braam (zie elders, vooral ook de klassefoto) herinner ik me weer het 1 en ander.

  Dankzij de bijdrage van René Braam (zie elders, vooral ook de klassefoto) herinner ik me weer het 1 en ander. Ik ben de 3e van rechts op de onderste rij.

  Nuts Mavo School Breda, 1974

  Wat was ik ongelukkig op die school.

  Wat was ik ongelukkig op die school. Lag geloof ik meer aan de thuissituatie dan aan mijn klasgenoten. Zou ze daarom graag nog eens willen spreken. Was wel een hechte kliek, dat laatste groepje Mohicanen (de school liep op haar laatste benen).

  Prinses Julianaschool, 1978