Ontdek PLUS

Ronald Strik

Kent 29 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Strik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald Strik heeft 1 klassenfoto's en kent 29 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een verschrikkelijk druk jaar geweest als invalmeester voor meester Robert, met het afscheid van Meester Peeters en Juf Wies, de twee kampen in Ellecom en Roelofarendsveen.

  Een verschrikkelijk druk jaar geweest als invalmeester voor meester Robert, met het afscheid van Meester Peeters en Juf Wies, de twee kampen in Ellecom en Roelofarendsveen. Een tropenjaar voor mij geweest. Kapitein Bonkepoot als musical. Ik zag alleen Samantha nog maar hier en Dick, waar blijft de rest? Pascal en Donny, Jeffrey, Wieteke heb ik ook al gezien. Hoe gaat het allemaal met jullie? Donny heb ik nog ontmoet als bewaker van een geldtransportwagen in 2008.

  De Satelliet, 1996

  Fantastisch feest met het 125 jarig bestaan, Loek Uytdewilligen, Broer Huitema, Piet Korst, Jan van Esch, Louis van der Linden en Hans van Beek.

  Fantastisch feest met het 125 jarig bestaan, Loek Uytdewilligen, Broer Huitema, Piet Korst, Jan van Esch, Louis van der Linden en Hans van Beek. Zij waren in mijn tijd de belangrijkste docenten. Ik werk nu al weer 18 jaar in het onderwijs, na 5 jaar Verpleegkundige B te zijn geweest. Jammer dat alles is verdwene.

  Stanislaus, 1976

  Drei Männer im Schnee, Dhr Kemme, Dhr de Graaf Arno van Gruythuizen.

  Drei Männer im Schnee, Dhr Kemme, Dhr de Graaf Arno van Gruythuizen. Fantastisch jaar gehad.

  Aloysius MAVO, 1974