Ontdek PLUS

Ronald Massink

Kent 3 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Ronald Massink en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Ronald Massink heeft 7 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Super tijd gehad.

    Super tijd gehad. Hoogtepunt was de staking die we georganiseerd hadden n.a.v. het ontslag van Dhr. van Bommel. Leraren / leraressen:Zr. José, juf. Zinken, juf. Slangen, dhr. van Bommel, dhr. Knops, juf. Rietman en dhr. Albert. Klasgenoten o.a.:Roger Bovendeaard, Marc Hofstra, Maurice Tummers, Ronnie Cremers, Marcus Cremers, Chantal Kurvers, Margot Grootjans, Wendy Cremers, Marcel Gust, Rachel en Liane Schroten, Rachid Benabdallah, Kim van Drunen, Gerard Driessen, Maurice Krekels, Esther Clarke, Nicole van Wijk, Sandra Colaris, Natasja Zwagemakers, Vincent Kessels, Roy van Mousch, Freek Houben. Voor klassefoto's kijk bij Overhoven. Wordt na zo'n 23 jaar tijd voor een reünie! Zou graag weten hoe t iedereen is vergaan. ronaldmassink@hotmail.com

    St. Josephschool, 1978

    Na twee jaar op het oude kleuterschooltje in de Heistraat te hebben gezeten, kwam ik in 1978 bij juffrouw Zinken in de eerste klas .

    Na twee jaar op het oude kleuterschooltje in de Heistraat te hebben gezeten, kwam ik in 1978 bij juffrouw Zinken in de eerste klas . In de tweede juffrouw Slangen, in de derde meneer van Bommel, in de vierde meneer Knops, in de vijfde juffrouw Rietman en in de zesde meneer Alberts. Mooie herinneringen aan Slangen, van Bommel en Knops en aan de spraaklessen van zuster José. Ook goede herinnering aan de protestactie die we hadden georganiseerd tegen het ontslag van van Bommel in 1983. Ik heb de krantenknipsels hier nog van. We hadden toen meer dan 700 handtekeningen opgehaald. Namen die ik nog herinner zijn Roger Bovendeaard, Marc Hofstra, Maurice Tummers, Ronnie Cremers, Marcus Cremers, Chantal Kurvers, Margot Grootjans, Wendy Cremers, Marcel Gust, Rachel en Liane Schroten, Rachid Benabdallah, Kim van Drunen, Gerard Driessen, Maurice Krekels, Esther Clarke, Nicole van Wijk, Sandra Colaris, Natasja Zwagemakers, Vincent Kessels, Roy van Mousch, Freek Houben. Iedereen van de Basischool Overhoven en dan met name van de Sint Jozef School, registreer je bij Schoolbank.nl. Ook zou ik graag willen weten hoe het iedereen vergaan is na deze tijd. Mijn e-mail adres is ***************.

    Overhoven, 1976

    Leuke tijd gehad.

    Leuke tijd gehad. Ik kwam in 1986 op het LVG terecht in de tweede met Nelisse als klasselerares. Daarna nog eens de tweede maar toen met Koppus als klasseleraar. Daarna de derde en toen ben ik van het LVG afgegaan en heb mijn examenjaar op een andere school gedaan. Namen die ik me herinner zijn Cindy Janssen (Cintje), Nicole van Wijk, Benny Hoving, Dimitri DiMassimo, Berniece Schmeitz, Maurice Geurts, Inez, Richard, Astrid Cremers, Mirjam van Erp, Henkie, Micha Amkreutz, Esther Balter, Marc Hofstra, Natascha Gijsbrechts. Engels van Hodzelmans (Hodje), Nederlands van Jeukens en Klinkers, Geschiedenis van Konings en Klinkers, Scheikunde van Stienen, Biologie van Schoffeleers en Geraards, Aardrijkskunde van Bastiaens en Hodje, Frans van Bastiaens en Vaes, Duits van "Der" Schmeitz, Godsdienst en Maatschappijleer van Koppus, Natuurkunde van Nelisse en een invaller die geen orde kon houden, Gym van Jetten en van Waardenburg, Handelskennis van Nelisse, Muziek van Konings. Goede gesprekken over muziek en Pinkpop met de congierge Jan Wehrens. Ik zou graag willen weten hoe het iedereen uit die tijd is vergaan. Mijn e-mail adres is ronaldmassink apenstaartje hotmail.com.

    Mavo Land van Gulick, 1986