Ontdek PLUS

Ronald Groenewege

Kent 29 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Pijnacker

  Bekijk het volledige profiel van Ronald Groenewege en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ronald Groenewege heeft 1 klassenfoto's en kent 29 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ronald Groenewege Ik heb hele goede herrinneringen aan de Lusthof.

  Ronald Groenewege Ik heb hele goede herrinneringen aan de Lusthof. Mijn oudere zus Hughena, ja dat vond iedereen een lastige naam om uit te spreken, zat al in de zesde klas toen ik naar de Lusthof ging. Gelukkig ging ik samen met mijn ééneiïge er naar toe. Daar kon toch zeker niemand tegen op. Spelen op het schoolplein, vooral knikkeren, tot je moest rennen om op tijd thuis zijn. Veel speelden wij met Ton van der Kleij, Hennie van der Velden en de gebroeders Peter en Paul Driessen. De tweede klas kregen wij nog les van Zuster Ambrosius. Nou die leerde je wel hoe het niet moest. Later in de fietsenstalling naast de gymzaal stiekem je eerste sigaretje roken. Hans Haak die tikte ze altijd wel ergens op de kop. Kortom vrij en onbezonnen, zo denk ik aan die tijd terug.

  De Lusthof, 1963

  Maartens Mavo, dat was zo leuk dat ik daar wel een extra jaartje wilde blijven.

  Maartens Mavo, dat was zo leuk dat ik daar wel een extra jaartje wilde blijven. Enorm gelachen, veel keet gemaakt. Figuren die indruk maakten waren, Wamsteekers en juffrouw van den Eng. Van de leerlingen; Henk Klaver en Mirjam Janmaat.

  Sint Maartenscollege, 1970