Ontdek PLUS

Ron van der Wal

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron van der Wal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron van der Wal heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We kwamen in 53 op zuidwijk te wonen in de emelenkamp Ik herinner mij de verhuizing nog van het houten noodgebouw naar de keyenburg.

  We kwamen in 53 op zuidwijk te wonen in de emelenkamp Ik herinner mij de verhuizing nog van het houten noodgebouw naar de keyenburg. Inde vierde klas meester Luyendijk later van Gorssel ( met pijp) samen met mijn neef Hans van Dam werden we ) in een groepje van vijf ) klaargestoomd om naar de HBS te mogen. Judith Carp, mijn buurmeisje uit de emelenkamp zat ook bij mij in de klas Had zwemles in de tramput aan de anders kant van de charloise lagendijk s'morgens vroeg voor acht uur Brr..

  Openbare Lagere School 'De ..., 1953

  reisje naar zwitserland met de Heer(biologie) en Nijdam(gymnastiek); de Loof ( winnie de pooh);juffrouw Smaal(frans); jufrouw Kok(wiskunde), van Nieuwkasteele (wiskunde) hoe oud is de conducteur?; Zeelen (geografie)Oomes? (scheikunde) kees verheul, peter

  reisje naar zwitserland met de Heer(biologie) en Nijdam(gymnastiek); de Loof ( winnie de pooh);juffrouw Smaal(frans); jufrouw Kok(wiskunde), van Nieuwkasteele (wiskunde) hoe oud is de conducteur?; Zeelen (geografie)Oomes? (scheikunde) kees verheul, peter klute( zou in zuid-afrika zitten vlg hans? uit rhoon met wie peter naar delft ging, verteld op de grote reunie. , rein troost(rhoon) conny verschoor, johan mastik ging naar hbs-a , ati de wit (dansles), theo bothof en vera preis en marijke swank gingen met mij naar utrecht

  charlois lyceum, 1958