Ontdek PLUS

Ron Manuel

Kent 0 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Hall

  Bekijk het volledige profiel van Ron Manuel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron Manuel heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor die tijd een prima kantinevoorziening.

  Voor die tijd een prima kantinevoorziening. De opmerking van mevrouw Koster; ''Tosti'', galmt af en toe nog steeds door mijn hoofd. De directeur (Oornick of zoiets) was een onbereikbare man, mevrouw Poelgeest (je kon er niet omheen) was duidelijk zeer bereikbaar en in mijn ogen de ''echte". Duits van een echte duitse (Hannelore von Vollenhove geboren in Deuerling, zo stelde zij zich voor), daardoor zelfs Faust gaan lezen. Namen van klas/kamp genoten; Vincent de Groot (woonde naast school), Irma Neuzerling (woonde om de hoek), Jose, Rene, Danuta Gozinsky, Leo Moulin (werkte jaren geleden in het concertgebouw), Monique Peti(e)t. Ko (of Co) Zwaan uit Zwanenburg. Ik denk nog even verder na.

  Gemeentelijke school voor Havo, 1973

  Namen van klasgenootjes; Behre Walvis, Bob Bouma (woonde in het huis van bewaring= Max Euwe Plein), Joop Bruines, Gerrit Straatman, Andre, Kees (had iets aan zijn arm).

  Namen van klasgenootjes; Behre Walvis, Bob Bouma (woonde in het huis van bewaring= Max Euwe Plein), Joop Bruines, Gerrit Straatman, Andre, Kees (had iets aan zijn arm). Directrice woonde in de bilderdijkstraat. Tijdens het speeluurtje kwam op de Overtoom de stoet langs van de eerste maangangers (Armstrong e.d. in 68?) . Indische Toko vlak naast de school (lekker kandij). Op de hoek van de Overtoom zat gewoon sporthuis centrum (later Perry Sport), kon je lekker in die tenten spelen.

  Spieghelschool, 1967

  Economie van Thijhaar.

  Economie van Thijhaar. Heel bijzondere man. Verder niet veel meer bekend.

  Avondscholen Beek en Donk/ ..., 1982