Ontdek PLUS

Ron Hemert Stakenburg

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ron Hemert Stakenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ron Hemert Stakenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb mijn teksten veranderd; ook bij Morgenstond MULO!! Check it out! Nou heb je een uurtje? Bloedhufters als Mos, ter Weer.

  Ik heb mijn teksten veranderd; ook bij Morgenstond MULO!! Check it out! Nou heb je een uurtje? Bloedhufters als Mos, ter Weer. Kanjers als Boom, die andere -jongere- gymleraar. Dwazen, die volgens mij nergerns anders meer aan de bak kwamen, maar wel leuk: v. Rossum (de buurman een KTV, ik een KTV; de buurman naar het Gardameer, ik naar het Gardameer)Smitje, bij wie ik thuis (bij zijn ouders nog, platen luisterde). Anderen: Dhr. Schrader: ik heb zoveel spiegels op mijn auto zitten, omdat ik dan beter de vijand kan zien) Mw. Schrader: alsnog bedankt, omdat u ondanks al u waarschuwingen in het examenjaar mij via een her alsnog dat vermalijde papiertje be- zorgde. Wat een pokketijd tijdens de lessen en vooral niet vergeten: onvoldoende- boekje: typisch grootbrengen door klein te houden.

  Morgenstond Mavo Mulo, 1967

  Vooral aan deze school en in het bijzonder de eerste schooljaren heb ik voor mijzelf ontroerende herinnering.

  Vooral aan deze school en in het bijzonder de eerste schooljaren heb ik voor mijzelf ontroerende herinnering. Later is school synoniem aan ellende en tijdverspilling geworden. Leraren, die ik heb gehad zijn Mw. Kip, Mw. Winkel (God wat was ik verdrietig toen die wegging) Mw. ....stra, Speek ( de ...) en Mw. 't Mannetje (streng maar rechtvaardig) Leerlingen, uit de eerste twee klassen, die ik nog wel es zou willen zien zijn Nico-Jaap van der Laan, Tom hij woonde t/o de Kaaymunkschool, Alfred, ea. Uit latere klassen Anita, Wendy de Boer, niet te vergeten Annemarie Nijhoff (m'n eerste verkering!) PS POLDERMAN MAIL ME !!!! Goede herinneringen aan "klaar-over", schooltuin, sportdagen op de Laan v. Poot.

  Nutsschool Woonstede, 1960