Ontdek PLUS

Rolande Wander

Kent 3 personen

Weduwe , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rolande Wander en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rolande Wander heeft 9 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten en ook nog eens halverwege het ene jaar en halverwege het andere en kan me er niet zo veel van herinneren, behalve dat we 's zomers vaak gelijk uit school doorgingen naar Zwembad Klarenbeek.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten en ook nog eens halverwege het ene jaar en halverwege het andere en kan me er niet zo veel van herinneren, behalve dat we 's zomers vaak gelijk uit school doorgingen naar Zwembad Klarenbeek. Verder weet ik ook maar een paar voornamen.Wie kan mij vertellen hoe de onderwijzeres heet??? Zie foto!

  Openbare lagere school 10 ..., 1960

  Deze school was een levensschool voor mij.

  Deze school was een levensschool voor mij. Hard soms, maar ook de basis voor mijn verdere leven. Ik was bang voor Koppé met zijn aanwijsstok, waarmee hij keihard op het bord sloef als je niet oplette, Renier Niëns was ook mijn favoriet niet (en wederzijds geloof ik), hoeveel studenten er niet huilend naar buiten liepen als ze weer een "evaluatie" van Renier hadden gehad en kompleet waren afgekraakt!Marianne Colijn was als een moeder voor me, verder zeer goed contact (nog steeds!) met Fons Eickholt. In het begin nog Daan Manneke voor muziek en Dan Heiman voor beweging,Rudy Corens voor kostuum, later Attie Tabak. Jan Denters als loensende bibliothecaris,eerst nog Wanda als directrice, later Frank van Kreunigen, strijd tussen de twee richtingen van dichtbij meegemaakt. Jan Meilof (prima docent), Anne van Wageningen voor "KUMA" (niet te volgen die man),Tijn Evers en Hans Everse. Veel docenten zijn helaas al overleden, zo ook Anton van Geffen en Eugène van Wageningen.

  Akademie voor Expressie doo..., 1972

  De leraar Godsdienst (Sepers?) sprak "met consumptie" Als je vooraan zat had je een probleem.

  De leraar Godsdienst (Sepers?) sprak "met consumptie" Als je vooraan zat had je een probleem. Heb een keer zo'n klein ijsparapluutje opgestoken toen hij boos was....werd niet echt gewaardeerd. Verder natuurlijk Vogelenzang (Engels);goede leraar, maar een draak van een vent die de meest idiote en soms beledigende dingen zei. Favoriete uitspraak: "Zachtkanker is toegestaan, mits ik het niet hoor.."

  Casimir lyceum, 1966