roland stevens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van roland stevens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  roland stevens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  weet niet zo veel meer van deze school alleen de auto van het legerdehells stonden bij ons op het schoolplijn met veel spelletjes en de bakker met stokbrood voor de deur en meester De jager hoofd van school en een meisje met wie ik altijd bij een opa de p

  weet niet zo veel meer van deze school alleen de auto van het legerdehells stonden bij ons op het schoolplijn met veel spelletjes en de bakker met stokbrood voor de deur en meester De jager hoofd van school en een meisje met wie ik altijd bij een opa de poesjes eten graf en een zus had met een sex winkel

  Cor Emousschool, 1969

  weet niet veel meer van deze school alleen dat ik met mijn nichtje op, school zat.

  weet niet veel meer van deze school alleen dat ik met mijn nichtje op, school zat. wel leuk . mijn nicht was dora pompe. en wat niemand vergeet is het torentje met de tandarts, een lieve juf was een indische de naam weet ik niet meer. wel weet ik dat haar zoon brandweerman was.

  Frans Halsschoool, 1965

  ***********renstein.

  ***********renstein. ik zat bij sluis,timeren,niewehuizen{judo} Ben nu 43jaar heb 2 kinderen. bos,schilderren. meester dulk hooft school.

  berenstein, 1973