Ontdek PLUS

Roelof tenVeen AT Ho com

Kent 95 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Roelof tenVeen AT Ho com en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Roelof tenVeen AT Ho com heeft 4 klassenfoto's en kent 95 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De mooiste tijd van mijn leven denk ik.

  De mooiste tijd van mijn leven denk ik. Vrijdag-, zaterdag-, soms ook woensdagavond. En altijd met Kerst..oeps wat was het licht als je dan buiten kwam. En Carnaval was te gek. Het was altijd te donker, te harde muziek (Rory Gallagher, Supertramp, Devilish Mary...), te veel bier..maar altijd gezellig. En de tosti's niet vergeten en de rekening die nog wel eens tegenviel, maar het altijd waard was. Het laatste rondje van Rudi Carell blijft altijd in mijn hoofd....

  Illiade, 1972

  Eerst aan de Oosterhoutlaan.

  Eerst aan de Oosterhoutlaan. Heel gezellig in de boten in het Spaarne, pauzes en tussenuren vooral kaartend in het Theehuis in de Hout doorgebracht. Het laatste half jaar aan de Zwemmerslaan. Ook weer kaarten en lachen in de Mensa. Lachen met o.a. Rob Beunder, Leo Polak, Rob van Doorn, e.v.a. Namen die ik nog weet: Magda Brands, Winnifred Eshuis, Terry Fielmich, Gerrie Heijnen, Esther Kruijswijk, Attje de Ruiter, Peter Winter, Jos Bergman. Les van o.a. mevr. Jansen, de heren Tjaden, Mooij, Koeleman (?)

  Het Spaarne Lyceum, 1973

  Schitterende tijd gehad op de Oudheusdenschool.

  Schitterende tijd gehad op de Oudheusdenschool. Leraren als Stoel en De Boer zijn zeldzaam. Ik ben tussendoor driekwart jaar naar het Haarlemmermeer Lyceum in Badhoevedorp geweest..dat was niet zo'n succes. Op mn gemak het MAVO-diploma gehaald en daarna met een paar klasgenoten naar de Spaarne Scholengemeenschap in Haarlem gegaan.

  OudheusdenMAVO, 1969