Ontdek PLUS

Rocky Wilson

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rocky Wilson en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rocky Wilson heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie ook De Boomgaard.

  Zie ook De Boomgaard. Op 1 november 2003 is er een reünie voor de twee 6e klassen uit het schooljaar 1973/1974.

  st. Maria jongensschool, 1968

  Mijn favoriete leraren waren dhr.

  Mijn favoriete leraren waren dhr. C. van Rijn voor Engels en Adri Busio voor wiskunde. Onvergetelijk waren de werkweken in Santpoort. Verder dan 4 VWO ben ik nooit gekomen. Maar deze klas mocht ik dan wel twee keer doen. De beste herinneringen heb ik aan de eerste vier jaar. Altijd veel gekkigheid uitgehaald. Hoe zou het zijn met: Tommie Meulman, Bert Deen, Jackie Oudejans (weg met de Stones), Jos Elissen (had een slechte invloed op mij), Boudewijn Hulschker, Rob Bruijnestein, Johnny Mulder, Desiree Jeursen, Paula de Boer, Helma Blaverts, Mariska Oostwegel, Yvonne Spaan, Yvonne Robijn etc. Ik zou het leuk vinden om weer iets van ze te horen.

  Pius X Lyceum, 1974

  Les gehad van o.

  Les gehad van o.a. John en Mieke Verhallen, Jan Jobse, Cees van Wissen, Piet van Zon en Albert-Jan Tuin. De werkweek met 4-Havo naar Neede was onvergetelijk. Later met de PA op werkweek naar Vlaanderen. Ook dit staat in mijn geheugen gegrift. Op de Havo heel veel rottigheid uitgehaald. Veel spijbelen en dan lekker voetballen in de Gymzaal. Arnold Ranty kom ik nog af en toe tegen in het winkelcentrum en Monica Esajas heb ik weer gezien tijdens het afscheid van John Verhallen. Het zou leuk zijn om iedereen weer eens te ontmoeten. Vooral Marcel Knijnenburg en John Hogeveen. Zij waren mijn beste vrienden destijds. Hoe zou het met Ansje van der Pluym zijn? Met wat mensen van de PA***** ik sinds kort weer (Paul de Kaart, Elise Link, Carla Jonker en Bart-Jan Commissaris). Ik ben "druk" bezig om iedereen bij elkaar te krijgen voor een reünie van ons eigen jaar. Maar echt snel gaat het niet. -------------------------------------------- Van een reünie is het nog steeds niet gekomen. Afgelopen zaterdag(27-11-2004) wel René de Wit ontmoet. Hij woont al zo'n 15 jaar in de VS. Ik heb een foto van onze ontmoeting op de site gezet.

  Magister Vocat, 1979