Ontdek PLUS

Robin Ketting

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robin Ketting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robin Ketting heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen.

  Herinneringen... niet zo heel erg veel uit die tijd. Alhoewel me wel steeds meer begint te dagen als ik de andere verhalen lees. Zo weet ik nog wel dat ik in nde derde klas begon. Dat was de eerste schoolklas die gestart is in de toen net gebouwde school. Schoolhoofd Romijn en een leraar die van den Heining heet ofzo? Verder nog de jongens die mijn vrienden waren zoals Albert Leeflang, Fred Bovenlander, Rob Schimmelpenningh (die ik volgens mij ook eens een bloedlip heb geslagen midden in de klas), en een aantal anderen die het nodig vonden populair te doen door mij te pesten.. Gelukkig werd dat na de lagere school anders... En wat verder? Theo Rooker die altijd een beetje hip op school rondliep met van die vesten met franjes, een roodharige Theo Rinsema, babes Astrid en Caroline, natuurlijk mijn vriendinnetje vanuit de wieg: Sandra Sino, de schoolmelk uitdelen, de toneelstukjes ('o moeder wat is het heet' sketches gedaan). Wie herinnert zich nog meer?

  Wethouder Brederode, 1970

  Mijn 'maten' Olaf de Beer, Jerry Ramadhin, Bertus van Uffelen.

  Mijn 'maten' Olaf de Beer, Jerry Ramadhin, Bertus van Uffelen. (Babe) Elvira Scheffers (CU op de Reunië :-)!, mijn 'vriendinnetje's' Elvira Vis, Marijke Pronk, Angelique van den Hoogenband, en nog veel meer mensen. De concierge. De feesten op school. De KRO concerten En Janmaat (gaf toen maatschappijleer) een doos NEGERZOENEN cadeau doen toen hij de school verliet voor zijn politieke carriere!

  Interconfessioneel Makeblij..., 1980

  Een schoolfeest met een goeie Funk/Soulband.

  Een schoolfeest met een goeie Funk/Soulband.. En natuurlijk klasgenoten zoals Rob. Met z'n allen naar Newpop in Rotterdam!

  Van Leeuwenhoek Instituut, 1978