Ontdek PLUS

Robert Mulder

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Mulder heeft 20 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben hier door mijn toenmalige beste vriend mee naar toegenomen.

  Ik ben hier door mijn toenmalige beste vriend mee naar toegenomen. Hij deed o.a. aan wedstrijddansen, hielp bij brons en maakte mij warm voor de danssport. Ik heb hier t/m goud ster lessen gedaan en heb met veel verschillende vrouwen gedanst en afgedanst. Na 13 weken brons werden mijn kameraad en ik al gevraagd om te komen helpen. Ook toen had je al het eeuwige probleem dat er te weinig jongens dansten. Voornamen van voormalige danspartners zijn o.a. Karen, Francis, Vera, mijn zuster Linda en mijn nicht Anita. Er waren er meer, maar die namen herinner ik me niet meer.

  bronmeijers dansschool, 1977

  Toen ik mijn vriendin (nu mijn vrouw) leerde kennen, had ik al enkele jaren danslessen (t/m 2x goud) bij Bronmeijer aan de Lange Poten gevolgd.

  Toen ik mijn vriendin (nu mijn vrouw) leerde kennen, had ik al enkele jaren danslessen (t/m 2x goud) bij Bronmeijer aan de Lange Poten gevolgd. Mijn vrouw kon nog niet dansen en werd met een list naar danslessen bij deze dansschool gelokt. Haar neef had haar verteld dat zij en ik samen naar de bioscoop zouden gaan, dus had ze zich daar op voorbereid. Op het laatste moment hoorde ze wat ze werkelijk ging doen. Ze protesteerde hevig (ik kan helemaal niet dansen), maar al bij de eerste les kreeg ze de smaak te pakken. We hebben nog jaren met veel plezier lessen gevolgd bij Benno en Mitzie.

  Dansschool van der Meulen W..., 1984

  Ik heb in een relaxed tempo Informatiekunde gestudeerd.

  Ik heb in een relaxed tempo Informatiekunde gestudeerd. Zo kon ik naast een drukke baan en mijn huwelijk, later met een kind, toch nog afstuderen met mooie cijfers. Het was een leuke opleiding met goede en helaas ook wat minder goede docenten, zoals dhr. Hermans. Veel van de opgedane kennis, ook van de vakken die ik toen als saai ervoer, kan ik nog dagelijks in mijn werk toepassen.

  Haagse Hogeschool - Sector ..., 1991