Ontdek PLUS

Robert Kempen

Kent 75 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Kempen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Kempen heeft 3 klassenfoto's en kent 75 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik er zat heette de school nog "De Pionier", ik had die school al apart aangemeld, zie ik hier namen opduiken van die school; hier dus ook nog maar even aanmelden dan; leuke tijd gehad, kan nog veel klasgenoten herinneren: o.

  Toen ik er zat heette de school nog "De Pionier", ik had die school al apart aangemeld, zie ik hier namen opduiken van die school; hier dus ook nog maar even aanmelden dan; leuke tijd gehad, kan nog veel klasgenoten herinneren: o.a. Jos Lipman (later nog in dienst tegengekomen), Frans-Willem van Gils (inmiddels burgemeester in Huizen), Sandra Bisschop, Monique Moerman, Rob Disseldorp, Wietje (Louis) ten Berger, Marieke Elfering, Mark Schouten (zou ie nog steeds drummen?), Onno Laarhoven (voetbalde bij VUC). Ben benieuwd hoe het met ze is.....in 1977 ben ik naar Zoetermeer verhuisd. Ik heb daar mijn laatste twee jaren lagere school afgemaakt en ben zodoende iedereen uit het oog verloren. Mensen, laat eens een berichtje achter als je dit leest :-)

  Essesteijn, 1974

  Ik zat bij juffrouw Schouten in de eerste klas, maar ik heb maar een half jaar op deze school gezeten i.

  Ik zat bij juffrouw Schouten in de eerste klas, maar ik heb maar een half jaar op deze school gezeten i.v.m. verhuizing; enkele namen die ik nog heb onthouden: Marjolein Moonen, Richard Tolido, Mark Schrama en Graziëlle, Jacqueline en Jitsa, van wie ik de achternamen niet meer weet

  De Paulusschool, 1973

  Geweldige tijd gehad! Herinnering nummer 1 is zonder twijfel de vakantie naar Spanje met bijna de gehele 2e klas meao, inclusief leerkrachten en directie! Vreselijk genoten.

  Geweldige tijd gehad! Herinnering nummer 1 is zonder twijfel de vakantie naar Spanje met bijna de gehele 2e klas meao, inclusief leerkrachten en directie! Vreselijk genoten. De bus opruimen hoefde niet, dat deed Henk wel; ook de schoolfeesten mochten er zijn, inclusief het leegmaken van de tap na afloop (op het moment dat ik naar huis probeerde te fietsen liet de eerste buurman zijn hond al uit; het zou verboden moeten worden!) Enkele namen: Ostar Roozenbeek, Marcel Koot, Marin Klos, Roberto Garibaldi (met al die tienen), Ans Fabius (sing it again, Ans) en zeker niet in de laatste plaats Marco Stoutjesdijk (helaas veel te vroeg overleden, heb nog altijd veel bewondering voor zijn optimisme en doorzettingsvermogen). Van andere klassen: Irene Ligtvoet, Jacqueline Spekman, Rita van Baardwijk, en van de leerkrachten Tim 'say after me' Lodewijk, Louis Friedrichs, Maarten Schoon (met het motief van onze theedoeken thuis op zijn ruitjesbroek) en natuurlijk mijn wisknuddejuf! Maar hoe heette ze ook alweer.....?

  de dobbe, 1985