Ontdek PLUS

Robert Bolwijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Robert Bolwijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Robert Bolwijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De mooiste herinneringen heb ik aan de tekenlessen van Ernst van der Meulen, De economielessen van Looyen en de Engelse lessen van Roels.

  De mooiste herinneringen heb ik aan de tekenlessen van Ernst van der Meulen, De economielessen van Looyen en de Engelse lessen van Roels. Verder vond ik Frans erg leuk ook vanwege mevrouw Staal waarop ik en volgens mij alle jongens in de brugklas een beetje verkikkerd waren. Ze leek ook zo op Cleopatra en dan sprak zo ook nog eens vloeiend Frans. Frans, zo'n mooie taal! :)

  Zuyderzee College, 1989

  Ik heb veel leuke herinneringen aan de Adriaan Valerius te Emmeloord.

  Ik heb veel leuke herinneringen aan de Adriaan Valerius te Emmeloord. Eerst op de kleuterschool die eraan vast zat. Daar kende ik eenenorme vrijheid om te kunnen spelen en creatief te ontwikkelen. Ik kan me nog goed een indianenfeest herinneren in het Emmeloorder bos en een keer zelf taartjes bakken die bij mij niet goed vielen en er dus ook al snel weer uitkwamen ;) Juffrouw bolletje is me bijgebleven, maar haar echte naam weet ik niet meer. We noemden haar juffrouw bolletje vanwege haar mooie appelrode bolle wangetjes. Vervolgens de eerste klas bij Juf Dorlas die ik in eerste instantie aanschouwde als de heks Eucalipta uit Paulus de boskabouter, maar al gauw mijn hart stal met haar Prrrrrt-lokroep tot aan de 6e klas met meneer Tjalsma die prachtige verhalen kon vertellen en een 7e kelder had waar hij stoute leerlingen martelde. Een orenplankje en vingerguillotine dienden als bewijs van die 7e kelder. Toch had ik wel mijn twijfels, maar deed bij hem altijd iets meer mijn best. Je kon nooit zeker weten..

  Adriaan Valeriusschool, 1982