Rob Voigt

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Voigt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Voigt heeft 13 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de lagere school (de Regenboog) aan de Rijksstraatweg, naast de kerk en het busbedrijf Meering, in Duivendrecht van 1946 t/m juli 1949.

  Ik zat op de lagere school (de Regenboog) aan de Rijksstraatweg, naast de kerk en het busbedrijf Meering, in Duivendrecht van 1946 t/m juli 1949. egens overlijden van mijn ouders, ben ik toen naar Amsterdam verhuisd. Ik zat in de klas van juffrouw van Ee (overleden) en bij ons in huis heeft tijdelijk juffrouw de Bruyn gewoond.

  Lagere school, 1946

  Vanaf de 1e t/m 3e klas zat ik op deze school bij juf van Ee.

  Vanaf de 1e t/m 3e klas zat ik op deze school bij juf van Ee. Mijn zusje Hanni zat 3 klassen lager. In maart 1949 overleed mijn moeder(vader was in de oorlog overleden) en moesten we naar familie in Amsterdam. Ik ging tot einde schooljaar elke dag met de bus heen en weer. Juf Bruinisse woonde toen ze op deze school kwam tijdelijk bij ons in(Rijksstraatweg 203).

  Lagere school, 1946

  Ik kwam in 1954 in de 2e klas.

  Ik kwam in 1954 in de 2e klas. Volgde wiskunde(hr.Hengeveld) Eind examen 1957. Moest toen in de winkel van mijn (pleeg)ouders omdat tante (pleegmoeder) overleden was. Ben in augustus 1966 een eigen zaak begonnen in wijnen & delikatessen op de Overtoom 140 (DEKONO)t/m 1995.

  Instituut Schreuder Mulo, 1954

  ?