Ontdek PLUS

Rob van der Heiden

Kent 14 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob van der Heiden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob van der Heiden heeft 8 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lang geleden.

  Lang geleden. Nel van Riet heeft me voor eeuwig allergisch voor rekenen en gezangen gemaakt. Ik had bij haar mijn eerste onvoldoende voor rekenen. T'is nooit meer goedgekomen. Mevrouw Fontein, aardig. Kleinbergen, hmmmm. Eerste liefdesverdriet over Wilma. Andere herinneringen, paard losgebroken rennend over het schoolplein. Voetballen met tennisbal op schoolplein. Zoon van Ds van der Werff brak tand door dat hij door mijn toedoen viel met voetballen. Stiekum roken in het gras (veel te vroeg!!). Stiekum kussen in de fietsberging op de Troelstralaan. Musical uitvoering, ik ben met katootje naar de botermarkt geweest. Mevrouw Zwiers, kleurterschool. Was ik een beetje bang voor. Vrienden, Wim Kuus, Wim Ipenburg, Leo Snel, Jantje McLean, Arjen Stekelenburg. Verliefd op Wilma Prins en Marja Schouten.

  Mr. Th. Falckschool, 1962

  Van Oostrum, "k'zal je hangen joh!".

  Van Oostrum, "k'zal je hangen joh!". De Franse Leraar die voor de school dood bleef. Zevenbergen. Bleef twee keer zitten omdat ik het zo leuk vond.

  Elout van Soeterwoude-Mavo, 1968

  Ossewaarde, Wiebe en die schooltrip naar Deventer.

  Ossewaarde, Wiebe en die schooltrip naar Deventer. Heb ook ooit nog opgetreden met mijn toenmalige band in de aula (1976). Fijne tijd.

  Jan van Nassau PA en Havo top, 1974