Ontdek PLUS

Rob van de Goorberg

Kent 4 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob van de Goorberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob van de Goorberg heeft 2 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn minst favoriete herinnering: Op de eerste schooldag moet ik meteen nablijven omdat ik met water had gemorst in het toilet.

  Mijn minst favoriete herinnering: Op de eerste schooldag moet ik meteen nablijven omdat ik met water had gemorst in het toilet. Ik kon al lezen en op de handdoekhouder stond dat je eerst het water van je handen af moest schudden!

  gabrielle kleuterschool, 1965

  Ik heb indertijd ook met Marijke Joose-Offermans in de klas gezeten, en heb erg leuke herinneringen aan die tijd.

  Ik heb indertijd ook met Marijke Joose-Offermans in de klas gezeten, en heb erg leuke herinneringen aan die tijd. Met name het laatste carnavalsfeest. Ik was verkleed in een hotpants met panties, hoge hakken, een pruik en oogschaduw, lippenstift en mascara op (van mijn oudere zusters geleend). Dit was de enige keer in drag! Adri van Mensvoort vond het geweldig! Meer mensen uit die klas: Rick Voll, Richard Lunel, John Bus, Piet van Erp, Appie Haan, Marleen Hurkmans, Bas Loman, Marleen Adank, Els de Wijn, Vera van Gorp. In 1992 hebben we nog een reünie gehad bij L'Abri in Veghel, met onze onderwijzer Toon Stoffelen.

  barkentijn, 1967

  Eerstejaars HLO-B.

  Eerstejaars HLO-B

  Instituut Hoger Beroeps Ond..., 1978