Ontdek PLUS

Rob Reimerink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Reimerink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Reimerink heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De kleuter school had toen nog geen naam maar de juffen die ik mij herinner zijn jufr.

  De kleuter school had toen nog geen naam maar de juffen die ik mij herinner zijn jufr. de Kraa, mevr. Velenturf, juffrouw Rovers. We zaten toen met een paar klassjes in de Busken Huetstraatschool. Aan de B kant zoals dat toen hete. In de hal deden we speletjes en op de speelplaats was een grote kooi, dat was de zandbak. Veel van de klasgenoten zijn ook naar de lagere school in de Busken Huetsraat gegaandie staan ook bij die school geregistreerd. Ik woon nu in Zoetermeer. Er is veel veranderd in Spoorwijk. de Fram heeft een ander gebouw en een andere plak gekregen en de school bestaat ook niet meer zoals het was. Ik heb nog een mooie klasse foto. Die zal ik eens hierbij plaatsen.

  Openbare Kleuterschool De K..., 1950

  Bij Willy de Zwart op de foto staat met V trui Piet van der Steen die bij mij ook op de Busken Huetschool heeft gezeten en ook op de kleuterschool.

  Bij Willy de Zwart op de foto staat met V trui Piet van der Steen die bij mij ook op de Busken Huetschool heeft gezeten en ook op de kleuterschool. Hij woonde in de Camera Obscurastraat. De jongen rechts achter is dat Ferry Leeflang ook uit de Camera? Volgens mij staat Lia Terborg ook op de foto links met bril. Achterin staat de franse juf mevr Rustenburg(?), Heb op de (H)ULO gezeten en ben begonnen op de Winterweg. Het tweede jaar in de Withuisstraat. We zaten toen met 5 jongens in de klas en ongeveer 35 meisjes. Het laatste jaar heb ik aan de Bresterstraat gezeten. Omdat ik niet zo veel met school had ben ik er af gegaan en gaan werken. Maar toch nog goed terecht gekomen. Werk nu als docent aan een MBOschool. Ik ben benieuwd of er nog van klas of andere jaars reageren. Ik heb goede herinneringen aan een aantal klasgenoten uit Delft zoals Jaques van Zuylen en Rob (?) die mijn Berini eitje heeft over genomen voor een paar 45 toerenplaatjes. Hij heeft er niet lang plezier van gehad> De brommer is in beslag genomen en van zijn vader mocht hij er niet op rijden. De singeltjes heb ik nog.

  Willem Ruys mulo, 1957

  Ben bij juffrouw Stoffels in de eerste klas gekomen.

  Ben bij juffrouw Stoffels in de eerste klas gekomen. Maar eerst de kleuterschool bij juffrouw van de Kraa. In de derde klas meneer Nakke (STOP). De vierde klas was voor een nieuwe en jonge meester, meester Meester, hij kwam uit Groningen en hij had een auto, een Skoda. De zesde klas was voor meester van Loon en hij had een motor een Jawa. Voor de gym zorgde eerst mijnheer Peereboom en later een jonge gymmeester mijnheer Mazure. Ja en dan was er ook nog juffrouw Blok en nog een Indische juffrouw. Later kwam er in de tweede klas nog een juffrouw Hobby(?) bij. De gymmeester en juffrouw Hobby gingen met de 6e klassers onderleiding van meester van Loon DRIEdagen op schoolreis in een jeugdherberg in Elst bij Rhenen. Wat mij is bij gebleven is de stank van de gamellen met eten bestemd voor, wat genoemd werd, schoolvoeding. Extra voeding voor kinderen die ???????? Maat ook de schoolmelk. In de winter bevroren en in de zomer met klonten. Im de zesdeklas kon je franseles krijgen na schooltijd, van mijnheer van Dokkum, hoofdmeester van de B-school die in september begon. De A-school begon in maart en dat was met hoofdmeester van Loon. Ik heb nog net zijn voorganger als hoofdmeester meegemaakt, mijnheer Steenbergen. Waar zijn ze allemaal gebleven??????? Op de laatste reunie in 2001 was er maar een "meisje" van mijn klas en wij herkenden elkaar niet eens. Ik hoop dat er nog veel aanmeldingen zullen komen. Ferry Zwaan, Dikky Mikkers, Jan Vermeer, Freddy Demeyer, Sjaantje Zevenbergen, Lia ? Conny van Tilburg, Ronny Mosterd, Rudie Dijkhuizen, Kees Groenewegen en de rest van de 45 klasgenoten.

  Busken Huetschool, 1950