Rob Muller

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Muller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Muller heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Verschillende leraren/leraressen die ik me nog goed herinner: het echtpaar Schmitz allebei Nederlands; hij was een verwoed Vitesse supporter en floot als scheidsrechter wedstrijden tussen voetbalelftallen van de eerste klassen.

  Verschillende leraren/leraressen die ik me nog goed herinner: het echtpaar Schmitz allebei Nederlands; hij was een verwoed Vitesse supporter en floot als scheidsrechter wedstrijden tussen voetbalelftallen van de eerste klassen. Wiskunde van de heer Hoegen, Frans van Boomsma, deze twee woonden vlak bij elkaar op De Hoogkamp waar ik ook woonde en waar ik ze regelmatig tegenkwam, Duits van mevrouw de Boer (?) die geen orde kon houden, Scheikunde van Fokkema, waaraan ik goede herinneringen bewaar: nadat ik een jaar in de vierde klas van HBS B met alleen maar zware onvoldoendes voor alle exacte vakken in de vierde klas HBS A scheikunde van hem kreeg en daar heel goede cijfers en veel waardering voor kreeg. Goed voor mijn zelfvertrouwen. Geschiedenis: Mulder wel boeiend in zijn lessen maar die mondelinge proefwerken, waarvoor je zijn teksten letterlijk moest kennen vond ik vreselijk.

  Thorbecke Lyceum / Thorbeck..., 1957

  Omdat mijn ouders en het hoofd van de lagere school mij nog te jong en te speels vonden voor een HBS o.

  Omdat mijn ouders en het hoofd van de lagere school mij nog te jong en te speels vonden voor een HBS o.i.d. heb ik één jaar op de dependance van de Heselberg ULO op de "Gulden Bodem" gezeten. Dit was in een houten noodgebouw, waar ik eerder al in klas 4 van de lagere school had gezeten. Op 5 minuten afstand van mijn huis, dus lekker dichtbij. Alleen voor de gymnastiek lessen moesten we verder weg want die werden in het hoofdgebouw aan de Heselbergerweg gegeven.

  Heselberg /Centrale ULO no 8, 1956

  Verhuizing van de "bovenschool" van de Tamboersbosje lagere school 21a naar de nieuwe school 22 toen ik in de tweede klas zat.

  Verhuizing van de "bovenschool" van de Tamboersbosje lagere school 21a naar de nieuwe school 22 toen ik in de tweede klas zat. In de derde klas juf "Floep"Koning, daarna in klas 4 in een noodgebouw dichterbij de Hoogkamp meneer van Leeuwen (of de Leeuw), die fantastisch kon vertellen en in klas 5 meneer van Loon en in klas 6 het hoofd meneer Benning, die je aan je oor trok, bij sommigen voor de grap en dan zacht maar als je iets gedaan had hem niet zinde harder en dan deed het wel pijn.

  School 22, 1950