Rob Markus

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Markus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Markus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ben in 1984 in de 4e klas Havo terechtgekomen na geslaagd te zijn voor de Mavo.

  Ben in 1984 in de 4e klas Havo terechtgekomen na geslaagd te zijn voor de Mavo. Was een erg leuke school, Lex Boezeman was nog (even) leraar Nederlands dat jaar. Van gezicht ken ik veel mensen nog, gelukkig zit bij de klassefoto een lijst met alle namen :-) Excursie van 1 dag naar Texel, en een dag naar Brugge met leraar Nauta.

  Rijksscholengemeenschap, 1984

  Na de LTS heb ik hier 9 maanden opgezeten.

  Na de LTS heb ik hier 9 maanden opgezeten. Alleen de examenklas gedaan en daarna door naar de HAVO. Was gewend aan grote scholen, vond deze school te klein. Kan me daarom weinig herinneren. De Vries gaf geschiedenis, en Homan godsdienstles. De woonde trouwens 3 huizen naast ons. Kwam persoonlijk het nieuws brengen dat ik geslaagd was.

  Johannes Calvijn MAVO, 1984

  Leraar Verwoerdt van Engels, ook onze klasseleraar van klas 1c.

  Leraar Verwoerdt van Engels, ook onze klasseleraar van klas 1c. Gymleraar Hunting had een zware tijd met klas 2b. Zat veel anarchistisch tuig tussen. Raymond Groeneweg ken ik me nog herinneren, en Facco Nieuwenhuizen uis Stolwijk. Die is later gaan varen op de binnenvaart. Heb na het tweede leerjaar gekozen voor meubelmaken, klas Mb3, bij meneer Corsell. Kemp was de leraar voor vaktheorie en vaktekenen. Mb3 was de leukste klas, Rob van Dam en nog een gast die LEAO had gedaan waren er, verder Bertie uit Moordrecht, Nog een Rob (van Wijk)?, Nico (Hartgring?) die de beitels aan de verkeerde kant sleep, Redouan Hamtaite, Spleetje de andere Maro (ben zijn naam kwijt). Het was een klein klasje, 10 man of zo? Geslaagd in 1982, heb nog een 5e jaar gedaan om wat cijfers op te krikken zodat ik naar de MAVO kon.

  Delta College Gouda, 1978