Ontdek PLUS

Rob Lubbers

Kent 24 personen

Gescheiden , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Lubbers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Lubbers heeft 29 klassenfoto's en kent 24 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde op de Bauerstraat in een flat.

  Ik woonde op de Bauerstraat in een flat. Mijn buurmeisje van het andere portiek was Mirjam Manger en ze zat bij mij op school. Wij werden 2x daags opgehaald om met de gehele klas naar school te lopen. Op een middag ben ik voor de troepen uitgelopen, heb me verstopt en ben niet naar school gegaan (mijn eerste keer spijbelen). In okt '67 is ons gezin naar Geneve verhuisd. Ik heb nooit meer iemand uit de kleuterschoolperiode teruggezien. Verder herinner ik mij: - Een meisje dat bij een verjaardag altijd een stukje chocolat uit de la kreeg: ze had suikerziekte. Ik vertelde mijn moeder dat ik het zielig vond dat ze nooit wat van iemand kreeg (immers eigenlijk altijd van zichzelf). Staat mijn moeder een paar dagen later bij de school aan de deur met een suikervrije reep voor haar. Mijn eerste liefde? - In de pauze haalden we speelgoed zoals kruiwagens uit een apart hok. - De geboorte van Willem-Alexander: we kregen allemaal beschuit met muisjes. - Ik heb een keer een halve blokkendoos gestolen en thuis aan mijn zieke broertje gegeven. - Ik had een hekel aan de lichamelijke oefeningen in de klas en begon al te huilen als de banken en stoelen aan de kant werden gezet. Ik besefte zelfs dat ik mij aanstelde, maar kon er niks aan doen: ik moest gewoon huilen. - Ik ben een keer verkleed als batman meegelopen naar school. - In de herfst maakten we een paddestoelenbak. Iederen moest in het weekend paddestoelen plukken om in een grote bak in de klas te planten. Ik kwam op maandag met wat paddestoelen en 2 torren aan. De torren mochten niet de bak in!!!

  Kleuterschool de Narcis, 1966

  Ik zat maar 1 jaar op deze school in de zesde.

  Ik zat maar 1 jaar op deze school in de zesde. Ik kwam uit Zwitserland en moest eigenlijk naar de vijfde. Daar zaten echter al 35 leerlingen in, dus heb ik een klas overgeslagen. Namen die ik nog ken (vergeef me spellingsfouten): Ronnie Jansen, Henk Gerrits, Jan Haan, Paul Roussac, Arnoud Tempelman, Bruno Tideman, Daan Limburg, Peter Bannink, Coen Streng, Kees-Jaap Kappenburg, Mark-Jan Dijkstra, Wiecher Toet, Arend Sikkens, Taco Veltema, Marca Schrap, Fransien Resius, Auna Maagdendans, Jolanda Udo, Yvonne de Vegt, Christie Pouw, Margriet Krips, Annet van der Pavoordt, Brigitte van de Burg, Beatrijs ?, Karin ?

  Rijksleerschool, 1972

  WK 1978 Argentinie toen ik samen met Harry Jansen probeerde via Frankfurt, Dakar en Montevideo naar Buenos Aires te komen.

  WK 1978 Argentinie toen ik samen met Harry Jansen probeerde via Frankfurt, Dakar en Montevideo naar Buenos Aires te komen. We werden uiteindelijk met tickets op zak door de douane in Frankfurt tegengehouden. De band Frits. Met de 4e klas gymnasium naar Schiermonnikoog met Kassens en zijn vrouw Sylvia. Dronken aan boord van de boot naar York door een fles VAT69, in beslag genomen door Lemmerman en Hofman. Teruggestolen door Harry Jansen en Gerrit-Jan Logt.

  Alexander Hegius Scholengem..., 1973