Ontdek PLUS

Rob Hoof

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Hoof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Hoof heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  vooral de eerste klas (1A4) en het laatste jaar zijn me bijgebleven.

  vooral de eerste klas (1A4) en het laatste jaar zijn me bijgebleven. leraren: zuster Hermana, Teun Heesters, die de vragen van het proefwerk van te voren al gaf, Herman (Arnhem) Tijhaar (natuurkunde was niks voor mij), vd Veerdonk (toffe vent!). Heb het eerste jaar van Kleemans en van Broeken nog meegemaakt! Toen vond ik er niet veel aan, al dat studeren, maar achteraf kijk ik er toch met weemoed naar terug! (ondanks dat ik nog weleens de klas uitgestuurd werd). Ik woon al sinds '88 op het Groningse platteland en kom nog maar een keer of 5 per jaar in Roosendaal.

  Gertrudiscollege, 1978

  ik weet nog dat we ons in rijen moesten opstellen voordat we naar binnen mochten, maar na 1 of 2 jaar hoefde dat niet meer.

  ik weet nog dat we ons in rijen moesten opstellen voordat we naar binnen mochten, maar na 1 of 2 jaar hoefde dat niet meer. Ik heb 3 jaar les gehad van Wyo Hopstaken. Hij trok altijd aan mijn oren als ik iets had uitgevreten.

  De Watermolen, 1971