Ontdek PLUS

Rob Briedé

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Briedé en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Briedé heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester Krupe kan ik me nog wel herinneren en juf Meulepaardje?Mijn zus Marijke Briedé heeft hier ook op school gezeten alleen een klas hoger.

  Meester Krupe kan ik me nog wel herinneren en juf Meulepaardje?Mijn zus Marijke Briedé heeft hier ook op school gezeten alleen een klas hoger. altijd slechte rapporten kan ik mij herinneren en dat de jongens moesten rekenen als de meisjes handwerken hadden.

  capadoseschool, 1960

  Kan Tom de Kruiff en Arie Snelders nog wel herrinneren, zat met Tom altijd te tekenen onder de les.

  Kan Tom de Kruiff en Arie Snelders nog wel herrinneren, zat met Tom altijd te tekenen onder de les. Met Sinterklaas op schoolborden tekenen door de hele school heen. Naw naw. De hele school is weg trouwens wel jammer, kunnen jullie nog ook het noodschooltje herinneren heb ik ook nog gezeten. De congierge Meier met zijn grote neus, en herr Smit die mij eens een schop gaf (eikel), juf Vaal kon ook nooit haar handjes thuishouden ze sloeg altijd op een speciale manier met haar vinger heel hard.Leuk om het allemaal terug te lezen, komt allemaal weer terug die tijd. Yvonne Moonen hoorde ik laatst dat ze is overleden bij het duiken. Heb nog bij Moonen in de bestrating gewerkt. leuke meid trouwens.Ik heb nog een foto van een of ander schoolreisje die zoek ik nog even op, daar staat Peter Heemskerck ook geloof ik op met nog een paar **********n net 49 geworden wat gaat die tijd fucking snel zeg.

  Hammarskjoldschool, 1964