Rob Bobbeldijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rob Bobbeldijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rob Bobbeldijk heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na 4 jaar Mavo nog 2 jaar de Havo gedaan in de noodgebouwen aan de Munnickenweg.

  Na 4 jaar Mavo nog 2 jaar de Havo gedaan in de noodgebouwen aan de Munnickenweg. Zie nog veel dingen voor me. Wie nog meer ?

  Ichthus College, 1979

  Na de Rijk van Gaasbeekschool op deze (vrij) strenge christelijke school terecht gekomen.

  Na de Rijk van Gaasbeekschool op deze (vrij) strenge christelijke school terecht gekomen. Heb hier 4 Mavo gedaan (toen had je ook nog een 3 Mavo). Moesten veel fietsen naar andere gebouwen (kerk, oude school naast Suzi Que), leuke tijd. Daarna naar de Havo-afdeling gegaan aan de Munnickenweg. Heb helaas een vrij slecht geheugen. Wie weet er meer ?

  Ichthus Mavo, 1975

  Ben al bekende namen tegengekomen.

  Ben al bekende namen tegengekomen. Gert Vlastuin,Henny Bouman, Martin van Kesteren. In die klas zat ik. Ging in 1975 naar het Ichtus Collega (Mavo). Ooit geprobeerd, met 4 anderen, ik meen met o.a. Evelien en Tessa en meester v.d. Steegen een reunie te regelen, echter het is er niet van gekomen. Herinner me ook meester Swart (?) en het maken van een heuse film (iets met een luciferdoosje). Weet verder niet al te veel meer (helaas) Wie weet er nog meer ?

  Rijk van Gaasbeekschool, 1969