Ontdek PLUS

Rinke Graaf

Kent 7 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rinke Graaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rinke Graaf heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schoolhoofd was dhr.

  Schoolhoofd was dhr. Schouten met als secretaresse Elvira. Engels van dhr. Strijker. Voor handenarbeid dhr. Bos, eerst in het noodgebouw op de Prof. Lorentzlaan, daarna op de weeshuislaan. Klasgenoten waren o.a. Jos Brouwer, Michiel Pardoes, Adrie van de Lagemaat, ? Jochems, Eddie Goris, Ronnie van Soest (de enige met een brommer toen Puch), Liesbeth Mendels, Janet.

  chr.leao, 1967

  Kan mij hiervan geen namen herinneren, alleen dat de schooltandarts een verschrikking was.

  Kan mij hiervan geen namen herinneren, alleen dat de schooltandarts een verschrikking was. Ik woonde toen om de hoek op de verspucciestraat, met de markt voor de deur. Ik kan mij ook een kolenboer herinneren waar we altijd snoep haalden voor een paar cent. Deze zat tegenover een korfbalveld ofzo.

  Dr J Th de Visserschool, 1962

  De jaar tallen moet ik nog even nakijken.

  De jaar tallen moet ik nog even nakijken. Mr. van Laar kan ik mij nog herinneren en de naam Hermien Esselink klinkt mij ook zeer bekend in de oren. Willeke van Laar kan ik mij ook herinneren. De grote schooltandartsbus zie ik ook nog wel voor me. Verder knikkeren op het schoolplein, met de rug tegen de muur en dan maar op de grote bikkel gooien. Ik heb gewoond op de Garvelinkkampweg, toen was de overkant nog akker.

  Rehoboth, 1965