Ontdek PLUS

Rineke Versteegt

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rineke Versteegt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rineke Versteegt heeft 14 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik werkte als vrijwilligster in het studiecentrum, samen met Marialda, en Dirma, Janny, Dorothe Truus en Pitrik en later werkte ik als projectleidster voor het Ecdl, ism Laiwah en Jan willem, hoe zou het met hen gaan?.

  Ik werkte als vrijwilligster in het studiecentrum, samen met Marialda, en Dirma, Janny, Dorothe Truus en Pitrik en later werkte ik als projectleidster voor het Ecdl, ism Laiwah en Jan willem, hoe zou het met hen gaan?

  Regionaal Opleidingen Centr..., 1999

  Gek he maar altijd gedacht dat deze school de Nutsschool heette.

  Gek he maar altijd gedacht dat deze school de Nutsschool heette...of waren er misschien twee scholen? Mary Rijkaard die ziek was... waar we met de hele klas heen gingen. Wim plomp.. mijn eerste vriendje, De kinderen waarmee ik speelde... Mijn broertje ook op school :)) Ik herinner me de klas... de waterbak? de zandbak binnen...

  Margriet kleuterschool, 1959

  Coby van Spengen,Loes Bolander,Rina Breedijk,Adrie Verbree mijn vriendinnnen uit die tijd,Naailes,muziekles van Pieter Stolk,aan de overkant ijsjes halen bij Jamin,Kookles van juf.

  Coby van Spengen,Loes Bolander,Rina Breedijk,Adrie Verbree mijn vriendinnnen uit die tijd,Naailes,muziekles van Pieter Stolk,aan de overkant ijsjes halen bij Jamin,Kookles van juf. van Asperen, schoolreisje naar volendam in de regen..

  Christelijke Huis en Nijver..., 1969