Ontdek PLUS

Richard Verweij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Verweij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Verweij heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik woonde in de straat naast de school en had aardig wat vriendjes zoals Evert Vrijenhoek, Sven Zeeuw, Martin Vrijenhoek, Perry de Graaf, Tom Mosmans.

  Ik woonde in de straat naast de school en had aardig wat vriendjes zoals Evert Vrijenhoek, Sven Zeeuw, Martin Vrijenhoek, Perry de Graaf, Tom Mosmans. Totaal 3 leraren gehad: Juffrouw Reitsma, Meester Blok en Meester Hemmes. Meester Blok zie ik nog regelmatig lopen in Overschie alleen zal hij mij niet meer herkennen denk ik. Geweldige school in ieder geval. Van het eindfeest weet ik alleen nog dat ik samen met Perry een stukje op moest voeren wat helemaal de mist inging doordat we na 2 regels de tekst alweer vergeten waren. Ook een aantal stille liefdes zoals Miranda, Francina en Stephanie. Een hoop namen ken ik nog wel en zal er binnenkort eens een klassenfoto bijzetten. Van de 6e klas heb ik 2 foto's aangezien we gesplitst waren. Mijn i-meel: verweijtje at h**meel enz

  Startbaan Overschie (v/h Pi..., 1974