Ontdek PLUS

Richard van Kooij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard van Kooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard van Kooij heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Natuurlijk juffrouw Dekker, echt de liefste juf die je je kunt voorstellen.

  Natuurlijk juffrouw Dekker, echt de liefste juf die je je kunt voorstellen. De geur van de tuin waar je je zo goed kon verstoppen, de warmte en de geur van de gang als de zon er op stond, de zandbak, en stelt lopen. Ik was toen al verliefd, op Sandra van 't Sant. Hoe zou het met haar zijn? De trouwerij van de juf van mijn zus, moet in 1972 zijn geweest, met z'n allen in de RET-bus naar het stadhuis.

  De Kleine Wereld, 1971

  Ik zat in de klassen B van 1973-1979.

  Ik zat in de klassen B van 1973-1979. Ik herinner me juffrouw Roos (1/2B), dhr Rietbergen (3/4B, moest halverwege het jaar invallen voor de vreselijke mw. v.d. Giessen; aardige man, weet nog een Surinaams liedje van hem uit m'n hoofd...); dhr Jardin de Ponte(5/6B, "Geseur met jou, man!"). Ik kon toen aardig leren, en luisterde altijd braaf. Veel voetballen op het schoolplein of ernaast (al was ik geen ster). Werkweken naar Noordwijkerhout (5e) en Hilvarenbeek, in de 6e klas, waar Evelyn een duif vond die Hilver werd gedoopt. Mijn klasgenoten waren o.a. Jackie Trommelen, Evelyn v/d Heuvel, Dylan Staneke, Monique Nuessler, Edward Arnold, Bea Donders (af en aan verliefd), Esmee van Bokhoven, Martin v.d. Vloed, Rick Roer, Edwin Donkersloot, Ronald Straatman, Ilse Saarloos, Yvonne Vonk, Marc Damen, Christa Boet, Kees van Kleef, Jan Mooijman, Jeroen Figee, Angelique de Meijer, Marc Damen, Arthur Langstraat, Truus, Yvette de Wolf, Edward, deze zo uit het hoofd, de rest zoek ik nog op. Waar zijn jullie? Een reunie lijkt me leuk!

  Kralingse Werkgemeenschap, 1973

  Nederlands van Gert Hendriks, Spaans van van der Reijd, Frans van Mw.

  Nederlands van Gert Hendriks, Spaans van van der Reijd, Frans van Mw.Wegman (de schat), Duits van Jacobs, Van Waveren, Els Oosterlaan, Henk Lotgerig (vele bijlessen in het Hof van gehad), de "werkweken" naar Wombourne (UK, 1982), Parijs (1983, middenin een studentenopstand met veel meppende ME) en Berlijn (1985, dus nog voor de val van de Muur, uniek). Leuke tijd gehad!!

  Libanon, 1979