Ontdek PLUS

Richard van Eekelen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard van Eekelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard van Eekelen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heerlijke tijd, vooral 4 havo in 76 was een en al feest, met ongelofelijk pret en baldadigheid door klasgenoten.

  Heerlijke tijd, vooral 4 havo in 76 was een en al feest, met ongelofelijk pret en baldadigheid door klasgenoten. Was zelf een braaf jongentje van de Petrus Mavo. Werd daarom ook klassenvertegenwoordiger. O-urensysteem was geweldig, wat een vrijheid! Daarna door naar saaie 5 VWO klas, (alleen maar beta blokhoofden). Simonis (wII) was prachtig (had ie niet iets met die mooie lerares frans?) en al zijn (parkeer) boetes op z'n prik bord en z'n 3 daaischijven automaat met kwartjes....

  Erasmus College, 1976

  Grote (stille) liefde was Cecile Lambrechts, (waar ben je?), in de brugklas 72/73.

  Grote (stille) liefde was Cecile Lambrechts, (waar ben je?), in de brugklas 72/73. Maar 1 jaartje hier op school gezeten, daarna naar Zoetermeer. Zus (yvonne) en broer (Eugene) hebben het hier wel 6 jaar volgehouden. Heb nog wel herinnering aan de geschiedenis leraar (naam?). die zo getreiterd werd dat ie de natte spons boven het schrift van een leerling uitkneep en de conrector er de volgende keer bij kwam zitten. En natuurlijk de feestjes, dropveters naar elkaar toe eten.... Leuk!

  Sint Maartenscollege, 1971