Ontdek PLUS

Richard Prins

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Richard Prins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Richard Prins heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier wat leraren en annecdotes die bij me zijn blijven hangen.

  Hier wat leraren en annecdotes die bij me zijn blijven hangen. Van Iperen (Velden) Overjarige hippie met veel te lang haar en een bril uit de vorige eeuw. Van Koert (Telecom) Hij liep altijd met een boodschappentas met daarin een kussentje voor op zijn stoel. Rook (Telecom) Gaf ieder jaar dezelfde lessen, las alles altijd voor uit een schrift. Als je bleef zitten, kon je het volgende semester zo met hem meelezen. And so we did ;-) Lo-A-Njoe (Electronica en Informatica) Altijd progjes schrijven in Pascal en dan zoveel mogelijk virussen op je floppy zetten voordat je hem inleverde. Toch wel leuk. Hij was een geflopte nucleair fysicus of zoiets dergelijks. Jaikel (Electronica) Iedereen haalde onvoldoendes bij hem. Hij gaf les aan het schoolbord en hij had een vreselijk Duits accent. Die hebben we middels een handtekeningenactie op non-actief gekregen. Hij is daarna nooit meer teruggekeerd. Senff (Discrete Signaal Verwerking) Driftig Chineesje met een kaal hoofd waarover hij een pluk haar van zo'n 30 centimeter kamde. Als hij kwaad werd en met zijn aanwijsstok op een blik met krijtjes sloeg waaide zijn pluk haar aan de verkeerde kant naar beneden. Was wel geestig. Pasveer (Neurale Netwerken) Een leraar naar mijn hart. Hij kon goed uitleggen en had duidelijk passie voor zijn vak. (Datacommunicatie) Helaas was de man visueel gehandicapt. We hebben hem menigmaal op zijn computerscherm zien turen op een afstandje van niet meer dan 10 cm. De letters waren zo fel dat ze vrijwel meteen in het scherm brandde. Ik had datacommunicatie als een extra examenvak gekozen. Hij gaf goed les. Eindelijk een vak waar ik nu nog steeds wat aan heb. Duinker (Wiskunde) Tja, wiskunde, wat moet je daar later mee. Ik weet het nog niet. De man schreef wel zeer goede dictaten.

  Hogeschool Rotterdam en Oms..., 1990

  Richting Elektrotechniek.

  Richting Elektrotechniek. In de twee jaar dat ik daar heb gezeten, heb ik een erg leuke tijd gehad. Vanaf de HAVO ingestroomd in de tweede klas, stage jaar overgeslagen en meteen het examen jaar in. Erg veel geshopt bij de electronicazaak (DIL) in de straat. Geweldige werkweek gehad in Heeze (in de buurt van Eindhoven). Ook erg leuke herinneringen aan de practicums electronica. Een paar namen van leraren waren: Waldek Pankiev, Glimmerveen, van Eersel, Bijl.

  MTS-Zuid, 1988

  Les gehad van: mw.

  Les gehad van: mw. van Blijswijk, Jellema/Joustra, Prevo, de Joode en Reijtenbagh

  De Wateringe, 1976