Ontdek PLUS

Ria Stark

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Stark en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria Stark heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie Ludwina Scool.

  Zie Ludwina Scool

  sint Catherina, 1956

  Ik heb drie jaar op deze school gezeten en kan me de namen nog herinneren van Zuster Celestine, (rijmt enorm op schele stien)Zuster Josepha, Juffrouw Mali en Juffrouw Looysen.

  Ik heb drie jaar op deze school gezeten en kan me de namen nog herinneren van Zuster Celestine, (rijmt enorm op schele stien)Zuster Josepha, Juffrouw Mali en Juffrouw Looysen. Mijn vriendin was Anneke Buhrs, en we zijn nog steeds beste vriendinnen. We hebben contact via microfoon en camera op het net. Ik denk niet dat het een gemengde school was, alleen maar meisjes. We moesten in de winter een rok over onze lange broek dragen. Als we langs de openbare school liepen hoorden we de kreet: "Katholieken, elastieken". En wij hadden daar bot bovenop: :"Openbaren, stinksigaren". Belachelijk eigenlijk, ik hoop dat de tijden veranderd zijn wat dat betreft. Nog een paar namen van klasgenoten: Gerda Duivis, Bertie v.d. Laan, Loesje Janssen. In de winter maakten we van die prachtige lange glijbanen op de Burg. v. Tienhovengracht.

  St. Liduinaschool, 1956

  Mijn vriendinnen waren Marja Spoel, Joke Niekel, Elsje Boots, Ineke Roefs, Betsy Busman, Mieke Brouwers, Joke Geurtsen, Beppie Post.

  Mijn vriendinnen waren Marja Spoel, Joke Niekel, Elsje Boots, Ineke Roefs, Betsy Busman, Mieke Brouwers, Joke Geurtsen, Beppie Post. In de 4e klas was Meester Henricus onze leraar, hij kwam uit Aruba. In de 5e klas hadden we Juffrouw Tijburg en in de 6e Mr. Spanjaard. Kan me nog Mr. Spoor voor muziek herinneren, die stond bij je luisteren of je vals zat te zingen. Ook Mr Bitter, die op een bank stond en met zijn stok daarop het ritme op gang hield. We deden veel slagbal en sloegen de bal altijd ver over de muur. Toen was het spel dan ook over. Ook nog op koor gezeten. Piet Tijburg, Bennie Smale,Frans (Mozie) Smit, die altijd aan mijn paardestaart trok. Woonde op de Heggerankweg, naast mijn neven, de Heijselaars. Kan me nog de boerenkool herinneren die we naar huis sleepten van de schooltuintjes, overal lag er wat. Ik ben in 1966 met mijn familie naar Canada geemigreerd en woon nu in Airdrie, ten noorden van Calgary, Alberta.

  St. Franciscus van Assisisc..., 1958