Ria Roor

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria Roor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria Roor heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Drie jaar op deze school gezeten en les gehad van juffrouw Van Essen, juffrouw De Graaf en de heer Barwegen.

  Drie jaar op deze school gezeten en les gehad van juffrouw Van Essen, juffrouw De Graaf en de heer Barwegen. Na de vierde klas vertrokken naar een andere school omdat wij inmiddels verhuisd waren. Ik kan mij nog goed herinneren dat wij uitgenodigd werden voor de huwelijksrecepties van de beide "juffen". Ook mijnheer Zegel staat duidelijk in mijn geheugen gegrift (op een positieve manier). Namen van een paar klasgenootjes: Caty Hakker, Lucienne Deschaux, Norma Weltak, Marion Geerse,Leny van Klaveren, Ditta Klein.

  Prof. v.d. Leeuwschool, 1961

  Op deze school alleen in de vijfde en zesde klas gezeten.

  Op deze school alleen in de vijfde en zesde klas gezeten. Wat ik mij kan herinneren is dat wij ook buiten schooltijd heel veel met elkaar optrokken. Met enkele meisjes hadden wij een clubje opgericht. Het "clubhuis" kregen wij van de vader van Simone v/d Plas en mochten we zelf opknappen. Verder kan ik mij een sinterklaasfeest herinneren waarbij ik voor zwarte piet speelde; mijn gezicht werd zwart gemaakt met verbrande kurk. Dit leverde mij een verbrand gezicht op waar ik dagen last van had. Verder natuurlijk het leuke afscheidsfeest waar Pieter van Loon over schrijft.

  prins bernhardschool, 1964

  Leuke herinneringen aan de lessen Nederlands van "pipo" (De Geus), en de wiskundelessen van Glazer die ervoor zorgde dat ik voor dit -voor mij althans- onmogelijk vak af en toe redelijke cijfers haalde.

  Leuke herinneringen aan de lessen Nederlands van "pipo" (De Geus), en de wiskundelessen van Glazer die ervoor zorgde dat ik voor dit -voor mij althans- onmogelijk vak af en toe redelijke cijfers haalde. De leukste herinneringen natuurlijk aan momenten die niet veel met studeren te maken hadden: schoolfeesten met Sandy Coast, Buffoons, Rob Hoeke (in die tijd toch groepen van naam in Nederland) en de opname van een radioprogramma met Pepper en Salt. Tja, ik was en ben nog steeds gek op muziek !

  Gemeentelijk Lyceum, 1966