Ria denBoer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria denBoer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria denBoer heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn kleuterschool achter de Zonnebloemstraat, Juffr.

  Mijn kleuterschool achter de Zonnebloemstraat, Juffr. Jos kan ik mij nog herinneren als een hele lieve juffrouw, ik zonderde mij altijd een beetje af, ging alleen spelen, je mocht ook wel eens op de foto, zittend aan een tafeltje met een serviesje. als juffr. jos jarig was hadden we echt feest, papieren muts op, en mochten allemaal een kadootje geven, en kregen wat lekkers

  Roodkapje, 1956

  Was een verlegen meisje, maar vond het wel een hele fijne school, met meester Ypma als Hoofd van de school, en het leuke was dat we in de 3e klas kinderen uit Ambon bij ons op school kwamen.

  Was een verlegen meisje, maar vond het wel een hele fijne school, met meester Ypma als Hoofd van de school, en het leuke was dat we in de 3e klas kinderen uit Ambon bij ons op school kwamen. Dus veel vriendinnetjes erbij en alleen maar leuk!

  Prinses Irene, 1958

  Het was een leuke tijd,met de landbouwschool achter ons, dus het werd vanzelf wel een gemeleerd gezelschap, (stiekum).

  Het was een leuke tijd,met de landbouwschool achter ons, dus het werd vanzelf wel een gemeleerd gezelschap, (stiekum). en iets verderop de ULO, daar waren wij zogenaamd te dom voor

  Huishoudschool 'De Berkenho..., 1964

  ?