Ontdek PLUS

Ria de Jager

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ria de Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ria de Jager heeft 12 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier de opleiding Ziekenverzorging gedaan, ik was intern, en ik heb er een erge leuke tijd gehad! Veel geleerd en gezien wat belangrijk was voor mijn verdere leven!.

  Ik heb hier de opleiding Ziekenverzorging gedaan, ik was intern, en ik heb er een erge leuke tijd gehad! Veel geleerd en gezien wat belangrijk was voor mijn verdere leven!

  Antonius Binnenweg, 1973

  Ik heb heel veel herinneringen aan deze tijd! Ik vond het een hele leuke periode.

  Ik heb heel veel herinneringen aan deze tijd! Ik vond het een hele leuke periode. Vooral intern vond ik erg leuk hoewel de kamers in Antonius Binnenweg erg klein waren. Maar erg gezellig. Ik zou het leuk vinden om weer eens wat van jullie te horen!

  opleiding ziekenverzorging, 1975

  Ik had me ook al aangemeld voor LHNO Veldesteijn totdat ik deze naam ook tegenkwam.

  Ik had me ook al aangemeld voor LHNO Veldesteijn totdat ik deze naam ook tegenkwam. Ik heb bij die andere school ook foto's geplaatst. Toen ik op deze school zat heette hij Chr. Nijverheidsschool voor meisjes. Maar het is dezelfde school als Veldesteijn.

  Chr Nijverheidsschool , 1970