Ontdek PLUS

René van Donk

Kent 3 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René van Donk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René van Donk heeft 2 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb "electro" gedaan op deze school, heel oud gebouw, het staat er nu ook intussen niet meer, maar wel leuke herinneringen aan vooral het laatste jaar.

  Ik heb "electro" gedaan op deze school, heel oud gebouw, het staat er nu ook intussen niet meer, maar wel leuke herinneringen aan vooral het laatste jaar. Bontje, Fred Strijk, Flippo, vooral Strijk was een aardige leraar. Ik kan me niet heel veel namen herinneren, als ik ze zie op schoolbank wel weer. Na de vlietschool ben ik meteen gaan werken, eerst in het witgoed, later als monteur telecom/ ict bij een klein bedrijf. Sinds 2018 heb ik mijn eigen bedrijf.

  Vlietschool (LTS), 1978

  Ik heb uiteindelijk de LTS gedaan, en sta daar ook geregistreerd ( vlietschool LTS was toch echt de zelfde school!) Ik kom bekende namen tegen bij beide scholen.

  Ik heb uiteindelijk de LTS gedaan, en sta daar ook geregistreerd ( vlietschool LTS was toch echt de zelfde school!) Ik kom bekende namen tegen bij beide scholen...Ik heb electro gedaan, leraren: Bontje, Strijk (aardige man) Flippo met zijn zelf geschreven techniekboeken. Kamminga (noemde iedereen : U)de goede man was eigenlijk zelf een brok geschiedenis. Tolsma directeur, Meester congierge. ik kan me nog herinneren dat er 2 leraren letterlijk zijn weggetreiterd. Ene Burgerhout die muziek gaf en steevast "Bach"genoemd werd , en een leraar Toonen, die gaf volgens mij nederlands, hij las veel voor en was erg vriendelijk, maar orde houden ging niet. Ik herinner me ook een "Gopmpie" die gaf meen ik natuurkunde, zijn echte naam weet ik niet meer.

  Vlietschool (M)ULO/ MAVO, 1978