Ontdek PLUS

Rene Kwawegen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Kwawegen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rene Kwawegen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na een jaar werd mij duidelijk dat het allemaal te hoog gegrepen was.

  Na een jaar werd mij duidelijk dat het allemaal te hoog gegrepen was. Ik mocht gaan. Beste herinnering zijn mijn slechte cijfers voor technisch tekenen. Asselman gaf dat vak en ik had echt een hekel aan die man. Nu ben ik dus al jaren een heel kundig tekenaar. Ik ontwerp en teken vooral leidingsystemen voor de chemie en voedingsindustrie. Meestal in 3D.

  Anthony Fokker MTS (Nederla..., 1980

  Ik heb 3.

  Ik heb 3.1/2 jaar op de Oude Maas gezeten. 2B, 3MB, 3MA en 4MA. Leraren waren oa. Bijl voor tekenen, De Graaf voor wis en natuur, Cornelisse engels en v/d Schee voor maatachappijleer. Piet Bijl kom ik regelmatig tegen bij Excelsior Pernis. En van mijn beste maten was André van Hassent. De twee jaren op C-niveau waren behoorlijk luidruchtig maar wel een leuke groep.

  L T S De Oude Maas, 1977

  Bijnaam gegeven vanwege het fantastische zicht van ´Barney´ de Graaf.

  Bijnaam gegeven vanwege het fantastische zicht van ´Barney´ de Graaf. o.a in mijn klas (1b en 2a), John van Hoof, Petra v/d Weele, Peter van Oudheusden, Nanda v/d Toorn.

  CSG Blaise Pascal, 1975