Ontdek PLUS

Rene Korevaar

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Korevaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rene Korevaar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  (lokatie Kijkduin) Heerlijk in de buurt vh strand :-) .

  (lokatie Kijkduin) Heerlijk in de buurt vh strand :-) ... we zaten geloof ik ook meer bij een strandtent dan in de klas !!!

  haagse scholen combinatie, 1989

  Ben een beetje vergeten (en te lui om het op te zoeken) van wanneer tot wanneer ik les heb gehad op deze school (tot 1984 zal ongeveer wel kloppen).

  Ben een beetje vergeten (en te lui om het op te zoeken) van wanneer tot wanneer ik les heb gehad op deze school (tot 1984 zal ongeveer wel kloppen). In mijn herinnering was het een leuke school ... Namen die ik me nog kan herinneren zijn Vincent, Luuk, Chris en Suzan Hanzon (mijn oude buurmeisje, broer Ed), Sandra Mansveld (met haar vriendinnetje Melanie),

  Leyenburg, 1981

  Leuke tijd gehad, hoop lol getrapt, vaak op het matje geroepen.

  Leuke tijd gehad, hoop lol getrapt, vaak op het matje geroepen. Mooijman en Voorbij zijn de twee leraren die me het meeste zijn bijgebleven. En Voorbij kom ik af en toe nog wel 's tegen. Een jaar of 4/5 geleden op de reunie in de Houtrust Hallen geweest. Erg gezellig en leuk om oude klasgenoten terug te zien.

  O. G. Heldringschool (MULO ..., 1985