Ontdek PLUS

René deBie

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René deBie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René deBie heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ook ik herinner me de nonnen Felicicima en Mathé, zeg maar de lieve zachte en de strenge! De dagjes naar strand waren heel leuk, dan kreeg ik tenminste kadetjes mee!.

  Ook ik herinner me de nonnen Felicicima en Mathé, zeg maar de lieve zachte en de strenge! De dagjes naar strand waren heel leuk, dan kreeg ik tenminste kadetjes mee!

  r.k. kleuterschool Sint Ber..., 1960

  zoveel nog, meester bominar (denk ik), mr knijnenburg (prima verhalenverteller) juff van Stijn, enz.

  zoveel nog, meester bominar (denk ik), mr knijnenburg (prima verhalenverteller) juff van Stijn, enz.

  st. jozef school, 1960

  Schitterende tijd! -RobertJan die met zijn brommer de trap af dook de kelder in -de befaamde 1-april nacht met politie en zo -de trip naar Parijs -de klassefeesten met een leraar die alle meisjes zoende! -wat ik nooit meer vergeet: de tragische dood

  Schitterende tijd! -RobertJan die met zijn brommer de trap af dook de kelder in -de befaamde 1-april nacht met politie en zo -de trip naar Parijs -de klassefeesten met een leraar die alle meisjes zoende! -wat ik nooit meer vergeet: de tragische dood van een klasgenoot vlak na het examen door een brommerongeluk -de waardeloze overgang van de mavo naar de havo (toendertijd) - en nog veel meer!

  Juliana MAVO, 1968