Ontdek PLUS

Rene Arnouts

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rene Arnouts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rene Arnouts heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel (oud)leerlingen staan ook bij de Zuiderpark Mulo.

  Veel (oud)leerlingen staan ook bij de Zuiderpark Mulo. Het was in die tijd de Zuiderpark MAVO. Herinner mij de de leraar Duits die in de leraren kamer op de tafel zijn verhaal stond te houden, en van aardrijkskunde Zijl, die in ons laatste schooljaar naar Wassenaar ging om les te geven. Hij kwam voor ons terug om tot een uur of half zes les te geven i.v.m ons examen. Onze hele klas was geslaagd in 1973. Alle jaren op deze school ben ik goed bevriend geweest met Danny Kromjongh van de Gooilaan. Op deze school heb ik een leuke tijd gehad. Ik zag ook de namen van Ringelenstein, kleine Corrie.. zusje van John (van boven het Keteltje) bij mij uit de klas en haar vriendin Annie, die blonde uit de eerste klas. Ik ben getrouwd, heb drie kinderen (twee meiden van 1981 en 1985 en een zoon van 1990), twee katten, een konijn en een Canadese Witte Herdershond...een gekke huis dus. Na de MAVO ben ik in 1973 bij de KLM gaan werken en zit daar tot op heden nog steeds.

  Christelijke Scholen Gemeen..., 1969

  Ik kan mij alleen Juffrouw Wattel?? nog herinneren.

  Ik kan mij alleen Juffrouw Wattel?? nog herinneren. Veel van de kinderen zijn meegegaan naar de Keucheniusschool die er naast gevestigd was.

  Kleuterschool Samuel, 1960

  rpuntachternaamedwanadoopuntnl Laatste 3 klassen met als meester de heer Monster (letterlijk en figuurlijk).

  rpuntachternaamedwanadoopuntnl Laatste 3 klassen met als meester de heer Monster (letterlijk en figuurlijk). Mevr. Meijer en Mevr.Ketel in klassen 1 en 2. Al mijn broers en mijn zus hebben op deze school gezeten Gerard, Aad, Joke en de jongste Nico. Bij mij in de klas zaten o.a. Harry van Marle, Minki Out, Rene Croes, Joke v.d. Zwan, Ria Verkade (die kwam ik later weer tegen als juffrouw op de school van mijn kinderen), Dick Sprangers die later in De Rade ging wonen en waar ik veel mee heb omgegaan, Marcel Metz, Lex Rol en Johan Taal die naast onze school boven de kleuterschool woonde. De rest van de namen schieten mij even niet te binnen.

  Keuchenius, 1963