Ontdek PLUS

Renate Jansen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Renate Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Renate Jansen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd hier.

  Leuke tijd hier... Vooral te danken aan mijn klasgenoten. Andre, Jeroen, Roger, Karien, Natalie e.v.a. Het kamp in 4 HAVO was heel erg leuk. Geen oog dicht gedaan (hoe zou dat nou kunnen!!!) Ooit kom ik nog weleens iemand tegen op de vreemdste plekken... Ben heel erg benieuwd hoe het met iedereen is ondertussen. Wordt het geen tijd voor een reunie? Kunnen we het 'vernieuwde' gebouw eens goed bekijken... mailen: repala *********** *********

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1989

  Jammer dat er hier nog niemand staat! Ik heb hier de laatste 2 jaar gezeten en ik vond het een hele leuke school.

  Jammer dat er hier nog niemand staat! Ik heb hier de laatste 2 jaar gezeten en ik vond het een hele leuke school... Ben altijd met veel plezier naar school gegaan.

  Minister Terpstra school, 1983

  Ik heb toch wel goede gedachten over deze tijd.

  Ik heb toch wel goede gedachten over deze tijd. Niet zo direct aan de school alswel aan de lol die we hebben getrapt, tijdens de les en in de pauze's en inderdaad ook met de koorreisjes. Wie weet die naam nog van die leraar wiskunde waar we altijd wedstrijdje deden met wie het eerste aan de andere kant van de deur stond???

  Eykhagencollege, 1984