Ontdek PLUS

Remko Duppen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Remko Duppen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Remko Duppen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Werkweken op Texel.

  De Werkweken op Texel. Anton Lammers!, dat was pas een top leraar!, het leek ongestructureerd maar wel veel geleerd. (daarbij was Tom Appels maar een slome ... (vul zelf maar in, lekker ouderwets schools in rijtjes klassikaal aan de gang beuh , terug naar de jaren vijftig), ooit werd er wel eens ingevallen door Jelle de Braak, die vent was dus echt totaal ongeschikt voor het onderwijs, porbeerde me zelfs een keer te slaan (maar daar dook ik onderdoor, eikel!) ). overigens niks Schuitvoerderslaan, gewoon in de noodschool op het vierkantje (en eerst zelfs nog boven de Bioscoop)

  Het Vierkantje, 1970

  Lekker vrije school, tenminste wel voor het VWO.

  Lekker vrije school, tenminste wel voor het VWO. Aantal prettig gestoorde leraren (Schouten, van der Harst (vondt die 8ten op mijn rapport best als ik maar beloofde geen frans te zullen kiezen)) en wat minder prettig gestoorde leraren (sectie Duits, hop weer een 1 voor m'n grammatica :-) ) Iedereen was schijnbaar bang voor mevr. Bekenkamp, maar die vond ik best wel aardig (Meneer Bekenkamp ook overigens) (Misses Highprikkel die was pas erg, met haar per rijtje woordjes navragen, brrr) In de vierde helemaal hoteldebotel van Katja Wakelkamp, maar zij niet op mij :-( (waren wel hele goeie vrienden) Ooit nog eens op een reunie geweest, (bijna) geen bekende tegengekomen.

  Rijksscholengemeenschap Wes..., 1977